Adore Music

Adore Music

Info and Order by sending mail to

peter@adoremusic.se

Pascal @ Pustervik Göteborg

Spelningar/GigsPosted by Peter Wednesday, February 03 2010 08:02:44

I en tid då ingen vet någonting egentligen har Isak, Manuel och Mimmi bevisat oss att de vet bättre. Det bara är så. 2010 kommer visa varför (igen). För fans av verkligheten, vi ger er Pascal!

Mycket har hänt sen marschen från gotländsk obskuritet till hyllat framtidshopp begav sig. Nästan fem år har passerat och Pascal har spenderat åren väl. Debuten ”Förbi Fabriken” var en nio-låtars orgie i kantighet och uppkäftighet; uppföljaren ”Galgberget” vek inte en tum från den linje av social inkompetens, och det i dess positiva bemärkelse, som det innebär att vara följeslagare av punken.

Så har det blivit 2010 och tredje albumet ”Orkanen Närmar Sig” är nästan här. Likt ett gnisslande maskineri tuggar de sig smärtsamt fram i ett landskap av mental ohälsa och intellektuellt griseri. Vi hör ekon av ett sextiotalet blåstes upp och sprak; vi hör en karg och bitter variant av bluesen. För oss som mår bra av att må dåligt finns inget bättre soundtrack. Beckomberga nästa. Med taggtråd kring halsen dansar vi osynkroniserade med omvärlden för nu vet vi fan bättre också!

Lyssna Här PASCAL

Support denna kväll är underbara DJURET

Ett band som doftar starkt av 80 tal fast utan att för en sekund låta retro, med sina medryckande gitarrslingor och dansanta trumtakter har bandet gjort en fantastisk debut singel "moment 22" i sann ”The Cure” anda.

Lyssna Här DJURETDatum:12 Februari 2010
Tid:22:00 - 03:00
Ålder: 18år
Plats:Pustervik
Gatuadress: Järntorgsgatan 12
Stad/Ort:Göteborg, Sweden
Pris: 120kr
Antal: 300st


  • Comments(0)//www.adoremusic.se/#post59